renaat

Logistiek van de Vlaamse Terrarium Vereniging

Renaat is sinds 1994 lid van de vereniging. Geraakte geïnteresseerd in onze hobby door een jeugdhuis  ( den Jam) in Sint-Niklaas waar ze een terrarium met 2 rare beesten hadden zitten, het duurde evenwel tot hij het ouderlijkhuis uit was voor hij zelf dieren aanschafte nl. : zonosaurus madagascariensis.  Door foute informatie van de persoon vanwaar hij de dieren  had overgenomen ( geef ze een winterslaap) is dit fout afgelopen.  Hij is momenteel vooral bezig met groene basilisken ( Basiliscus plumifrons)  en Leguanen ( Iguana Iguana).  Momenteel is hij binnen de vereniging en de beursbezoekers best gekend van de zeer gesmaakte eetstand op onze beurs, waar hij samen met vaste waarden Leontine en Diderik de vele hongerige magen vult.

9220 Hamme
België