Afdrukken

Promotie campagne op Jaarmarkt Moerzeke meer dan succes!

Er werd ons gevraagd vanuit het gemeentebestuur in Hamme of het mogelijk was om een kleine tentoonstelling te geven omtrent onze hobby.

Normaal gezien wordt dit door onze vereniging heel vaak geweigerd. Om de volgende redenen, dat dit heel wat werk met zich meebrengt en dit vaak ongelukkig valt met kweekperiode of winterslaap/rust van onze dieren.

Na enige gesprekken met de betrokken partijen waren we overeen gekomen om met een tiental terrariums af te zakken richting Moerzeke. We kregen ook de samenwerking van de lokale bloemschikken vereniging. De gemeente diensten van Hamme stelden hun materiaal, voertuig en mensen ter beschikking voor onze vereniging zodat alles perfect en in één voormiddag in kannen en kruiken was.

Onze deuren waren nog maar net geopend of de mensen stroomden binnen. Enorm enthousiast en vol nieuwsgierigheid werd er naar onze dieren gekeken. Iedereen die ons een bezoekje bracht was bijzonder onder de indruk, vooral de “gezellig sfeer” die we rond onze tentoonstelling hadden gecreëerd werd enorm gewaardeerd. Als zelfs de burgemeester ons een dikke proficiat kwam wensen met de woorden: “ prachtige tentoonstelling gans Moerzeke spreekt erover”. Konden we niet enkel dan tevreden zijn over ons geleverde werk. De mensen bezochten de ganse dag onze tentoonstelling , zodat we heel veel reclame konden maken voor onze grote tentoonstelling in Hamme.